Sve kategorije

O nama

Početna>O nama

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd osnovana je 1993. godine. Kompanija je oduvijek imala za cilj razvoj kineske farmaceutske mašine i nadmašivanje europskog tehničkog nivoa farmaceutske mašine, te istraživanje i razvoj novih farmaceutskih mašina. Držeći se koncepta „humanistički orijentisani i vraćamo se zemlji“ kontinuirano smo nudili efikasnije, inteligentnije, nižu potrošnju energije i stabilnije nove proizvode, koje su pohvalili svi nivoi vlasti i osvojili počasti i moćnu podršku i priznanje kupaca.

Kompanija uzima mašinu za blister pakovanje i razne mašine za granulaciju kao dve vodeće serije proizvoda. I posvećeni pružanju kupcima čitave linije čvrstih preparata i rješenja.

Sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od preko 10 miliona USD, proizvodi ove kompanije prodavani su u više od 30 provincija (opština) ili autonomnih okruga u Kini i izvezeni u više od 30 zemalja ili regiona uključujući Sjedinjene Američke Države, Kanadu, Brazil, Australiju , Rusija, Malezija, Vijetnam, Tajvan, Makao, Njemačka, Bangladeš, Indija. Kompanija ima urede i distributere u Rusiji, Pakistanu, Sjedinjenim Državama, Australiji, Indiji, Njemačkoj, Bangladešu i drugim mjestima. Proizvode je u produktivan rad uvelo preko 2000 domaćih i međunarodnih farmaceutskih kompanija, osvojivši visoko cijenjenu oralnu reputaciju, te izgradivši atraktivan korporativni imidž i poznatu marku za ovu kompaniju.

Kompanija je prošla sistem kvaliteta ISO9001 i CE sertifikat, sve organizujući proizvodnju u skladu sa Zakonom o radu i strogom sigurnošću proizvodnje.

Naša kompanija će srdačno dočekati prijatelje iz raznih krugova i nove i stare kupce da nas posjećuju poslovno i zajedno s nama stvaraju još svijetlu budućnost.


Glavni proizvodi:
Granulaciona mašina
Granulator miješalice s visokim posmikom
Stroj za miješanje
Mašine za blister pakovanje
Automatska mašina za blister pakovanje velike brzine
Brza mašina za blister pakovanje