Sve kategorije

Mašina za blister pakovanje

Početna>Proizvodi>Mašina za blister pakovanje

1
DPP 270 Aluminijum plastična blister mašina za pakovanje ravnog tipa mašina za pakovanje

DPP 270 Aluminijum plastična blister mašina za pakovanje ravnog tipa mašina za pakovanje


Opis

upotreba

DPP270H automatska mašina za blister pakovanje je nova napredna oprema za pakovanje koju je razvila naša kompanija. Koristi PLC integrisanu kontrolnu tehniku ​​koja kombinuje konverziju frekvencije, mašinu, električnu energiju, svetlost i gas. Njegov inovativni dizajn se striktno pridržava GMP standarda. Ova mašina je napredne funkcije, jednostavne manipulacije, velike proizvodnje. Pogodna je za pakovanje lekova ,hrana ,zdravstveni proizvodi ,kozmetika i hardver.

Značajke

1. Usvaja PLC kontroler vrhunske marke sa ekranom osjetljivim na dodir prikazanim na kineskom i engleskom, frekventni pretvarač za kontrolu brzine, servo vuču, koji može osigurati dužinu blister vuče podesive unutar raspona.

2. Sa termičkom kontrolom temperature i testiranjem, glavnom mašinom zaštitom od preopterećenja, ispitivanjem položaja PVC i PTP materijala za pakovanje, ispitivanjem položaja ulagača, automatskim otklanjanjem grešaka i alarmom, automatskom zaštitom i zaustavljanjem rada.

3. Dizajn modula mašinske stanice sa ravnim okvirom, dobrim pogledom, sigurnim i praktičnim radom.

4. Termalni sa kontaktnim tipom, pozitivnim presovanjem, termo brtvljenje zračnog jastuka gornja i donja mreža, foto registar čine vaš paket proizvoda boljim.

5. PVC nosač za razmjenu sa većim nosačem materijala, cijelim valjkom, što opremu čini praktičnijom.

6. Specijalni dizajn kalupa u obliku pravougaonika, fiksiranje tipa merdevina, pružaju mnogo pogodnosti i laku zamenu kalupa. Svi dijelovi koji su u kontaktu sa materijalom koriste visokokvalitetne letjelice od nehrđajućeg čelika i aluminija, metalne, s površinskom obradom.

7. Pražnjenje gotovog proizvoda u ispravnom redoslijedu, automatsko prikupljanje loših proizvoda, automatsko premotavanje materijala za remen kako bi se osiguralo jednostavno sakupljanje.

8. Hranjenje efikasno, pouzdano i pogodno za razne vrste aranžmana i neredovno hranjenje (prema stvarnom dizajnu proizvoda odgovara hranilici)

9. Mašina je dizajnirana u odvojeno telo, koje se lako prenosi u liftove ili radionice.


Specifikacije
Frekvencija udaraca(AL/PVC) 20-50 (puta/min)(AL/AL) 15-30 (puta/min)
Maksimalna dubina područja formiranja

Standardni 140×260×12 mm

Može se prilagoditi na 160×260×26 mm

kapacitet(AL/PVC) 140 hiljada zrna/sat(AL/AL) 75 hiljada zrna/sat
Max. Dubina formiranja(AL/PVC) 22mm(AL/AL) 18 mm
Podesiv opseg putovanja30-140mm / 160mm30-140mm / 160mm        
Očistite komprimirani zrak0.6-0.8Mpa

Kompresor za zrak

≥0.25m3 / min
Ukupna snaga380V 50Hz 8.5 kW
Ukupne dimenzije4500 x 760x 1620mm
Težina1800kg1850kg


UPIT