Sve kategorije

Granulator

Početna>Proizvodi>Granulator

1
Tvornička cijena 3-50kgs/h GMP standard GLX-50 Automatski valjkasti kompaktor praha granulator

Tvornička cijena 3-50kgs/h GMP standard GLX-50 Automatski valjkasti kompaktor praha granulator


Opis

upotreba

Univerzalni potpuno automatski suvi granulator GLX-50 je najnapredniji domaći granulator na svijetu, koji je dizajniran i razvijen na osnovu GMP koncepata i karakteristika kineskih patentiranih lijekova i biohemijskih lijekova.

Valjkasti kompaktor ima široku primenu za granulaciju u industrijama kao što su farmacija, prehrambena i hemijska tehnika, što je posebno primenjivo za granulaciju materijala podložnih raspadanju i neefikasnih ili aglomeriranih u kontaktu sa mokrom i toplotom. 

Zrna koje proizvodi direktno se koriste za pakete granula, tablete i punjene kapsule.

svojstvo

1. Automatsko dovođenje protoka vazduha pod negativnim pritiskom omogućava transport praha unutar zatvorenog cevovoda koji zaustavlja letenje prašine.

2. Reverzna rotacija konstantnog obrtnog momenta Njemački servo motor pogonjen dvostrukim vijkom postiže visoko efikasno i precizno uvlačenje koje osigurava kvalitet limova.

3. Visokoprecizni pneumatski upravljani ekscentrični valjak prilagođava dimenziju debljine lima čime se osigurava paralelnost trčanja dva pritisna točka i omogućava ravnomjernu debljinu i tvrdoću lima.

4. Efekat W-tipa zakrivljene površine zrna - način raspoređivanja je odličan, a fini prah je manji.

5. Fini prah uređaja za vibracijsko sijanje sa protokom vazduha se direktno usisava vakuumom, a količina gotovog finog praha se kontroliše na 5% ispod.

6. Ukupni dizajn koji se lako uklanja, traje samo 20 minuta, olakšava čišćenje i čini čišćenje lako prihvatljivim

7. Pre nego što se posao završi, samokonfigurisana vazdušna pumpa sa negativnim pritiskom prethodno čisti radnu komoru mašine i usisava ostatke lekovitog praha unutar kante za materijale, bačve za punjenje, periferije presovanja, celog zrna i sijanja.

8. Vrhunska konfiguracija PLC-a i 10-inčnog ekrana osjetljivog na dodir precizno kontrolira unošenje, pritisak, moment sile, brzinu, formulu, debljinu lima, količinu dovoda praha i prosijavanje, itd., i pokreće prikaz podataka i također može učitati server ili ispis od IDS-a.

9. Režim spiralnog hranjenja je sintetizirao prednosti vertikalnog i ravnog hranjenja i u međuvremenu izbjegao nedostatke vertikalnog i ravnog hranjenja.

10. Jedinstveni pneumatski sistem za sijanje vibracija može koordinirati ventil tipa zvijezde kako bi održao pražnjenje materijala i recikliranje tankog praha. Može kontrolirati stopu tankog praha gotovih proizvoda ispod 5%.

11. Okretni električni ormar je kompaktne konstrukcije. Korisnik ga lako održava.

12. Potpuno zatvorena kutija za pravljenje granula može koordinirati radijalno gore i dolje pritisnu remenicu i aksijalni prostor, tako da može ispuniti sve zahtjeve za presovanje različitih vrsta tableta praha. Sastoji se od sita tipa W, remenice za organizovanje granula tipa zupčanika, remenica za sita talasnog tipa. Dakle, granule su dobro organizovane, sa manjom količinom tankog praha.

13. Može automatski podići ulagač radi koordinacije tipa zvijezde i zavojne šipke za nastavak dovođenja materijala na remenicu za presovanje kako bi se izjednačila debljina i tvrdoća tableta.3. Spiralni način hranjenja je sintetizirao prednosti vertikalnog i ravnog hranjenja i u međuvremenu izbjegao nedostatke vertikalnog i ravnog hranjenja.

14. Jedinstveni pneumatski sistem za sijanje vibracija može koordinirati ventil tipa zvijezde kako bi održao pražnjenje materijala i recikliranje tankog praha. Može kontrolirati stopu tankog praha gotovih proizvoda ispod 5%.

15. Okretni električni ormar je kompaktne konstrukcije. Korisnik ga lako održava.

16. Potpuno zatvorena kutija za pravljenje granula može koordinirati radijalno gore i dolje pritisnu remenicu i aksijalni prostor, tako da može ispuniti sve zahtjeve za presovanje različitih vrsta tableta praha. Sastoji se od sita tipa W, remenice za organizovanje granula tipa zupčanika, remenica za sita talasnog tipa. Dakle, granule su dobro organizovane, sa manjom količinom tankog praha.

17. Može automatski podići ulagač radi koordinacije tipa zvijezde i zavojne šipke za nastavak dovođenja materijala na remenicu za presovanje kako bi se izjednačila debljina i tvrdoća tableta.

aplikacija

2

Detalji pakovanja

Machine Detai

3
4

6

Specifikacije
Model         GLX-50GLX-300
Kapacitet tabletiranjakg / h3 ~ 5050-400
Dodjela kapaciteta                kg / h3 ~ 3550 ~ 250
Brzina rotacije pričvrsnog valjkarpm3 ~ 303 ~ 34
Brzina rotacije pričvrsnog valjkarpm20 ~ 2005 ~ 300
Brzina rotacije ravnanjarpm5 ~ 13050 ~ 150

Specifikacija zrna        

Φmm10 ~ 80 / 2 ~ 0.18
Pritisni pritisak valjkaKN984300
Pritisak vazduhaMpa0.4 ~ 0.70.4 ~ 0.7
Potrošnja zrakam³ / min0.120.5
Snaga glavne mašineKw819.5
Snaga pomoćne mašineKw35
Težina glavne mašineKg8002500
Ukupna dimenzijaD x Š x V mm1000 x 1000 x 21001000 x 1700 x 2500


UPIT